Medewerker

Dit gedeelte van de website is volledig afgestemd op medewerkers in actieve dienst bij Xerox (Nederland), Xerox Manufacturing (Nederland), Veenman of Stichting Pensioenfonds Xerox i.l. Deze medewerkers hebben tot 1 januari 2023 pensioen opgebouwd bij Stichting Pensioenfonds Xerox i.l. Vanaf die datum zijn zij pensioen gaan opbouwen bij Het Nederlandse Pensioenfonds.

Wilt u meer weten over de pensioenregeling tot 1 januari 2023? Kijk dan bij het desbetreffende onderdeel in het menu. Wilt u meer weten over de pensioenregeling vanaf 1 januari 2023? Kijk dan op de website van Het Nederlandse Pensioenfonds.

De pensioenaanspraken die zijn opgebouwd tot en met 31 december 2022, blijven voorlopig bij Stichting Pensioenfonds Xerox i.l. Hierop is de informatie van toepassing die te vinden is onder Oud-medewerker.

Vindt u op deze website niet het antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact op. De medewerkers van het Xerox Pensioenbureau helpen u graag verder. U treft de contactgegevens aan onder Contact.